Notify Message
Forums
Page 1
Search
#14391391 Jul 17, 2020 at 09:50 PM
3 PostsDe Nike Schoenen Dames is de afgelopen maanden een van de belangrijkste in-line lifestyle-silhouetten van Swoosh geweest en zal nu worden uitgebracht in een 'Red Sketch'-kleurstelling. Nog een andere toevoeging aan de steeds groter wordende reeks 'Sketch'-sneakers, herwerkt de' Red Sketch 'een OG Blazer-palet met zijn onstuimige doodled-versieringen.


Een bedrukte rode Nike Schoenen Grijs in handgetekende stijl verschijnt op zowel de laterale als mediale kwartpanelen, en daalt enigszins naar beneden in het lichtbruine suède spatbord. Hakken bieden de omtrek van een rode Nike-tekstafbeelding, tonglabels gebruiken een gekrabbelde Swoosh-en-tekstversiering en Blazer-specifieke woorden zijn ook over het bovenwerk verspreid. Elk van deze blurbs is uitgevoerd in rood en varieert van "Nike Blazer Mid" op de laterale kraag tot "1977" - het jaar waarin de Blazer voor het eerst werd uitgebracht - op de laterale voorvoet en "Herringbone Design Outsole" met een pijl die naar beneden wijst de mediale tussenzool.


Alle accenten Nike Schoenen Nieuw bovenop een heldere en klassieke basis. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer, de zichtbare schuimtongen bieden een licht geelachtige tint en er zijn meer suède overlays aanwezig op de hiel en het spatbord. Witte rubberen tussenzolen en de eerder genoemde visgraatzool maken de look compleet.


Vorige maand leverde Nike een vintage-geïnspireerde versie van de Nike Blazer Mid 77 Bicycle Yellow in een gedurfde slangenleren make-over. Nu heeft Nike gekozen voor een meer minimale weergave van het silhouet, waardoor de sneakers boterzacht vachettaleer bovendeel krijgen - "Light Patina" en "Dark Patina".


https://www.typeupbay.com/
+0
#14424726 Sep 23, 2020 at 08:20 AM
7 Posts
i like nike too
+0
Page 1