Notify Message
Forums
Page 1
Search
#14509967 Feb 20, 2021 at 08:25 PM
3 Posts

Nike Vapormax Plus giver yeezyudsalg.com Air Max Plus-silhuetten en slank omarbejde, og den vil helt sikkert føje en urban fornemmelse til din fodtøjskollektion. Lavet af neopren og udstyret med en bølget bur vamp og snøre foran, Nike Vapormax Plus sneakers i dette udvalg præsenteres i en bred vifte af farver for at opdatere dit daglige look. Vælg mellem livlige finish og monokrome farvekombinationer, og giv en simpel sweatshirt og A-line mini nederdel en streetwear-kant.

Hvis denne Nike Air VaporMax Plus-farveveje ser bekendt ud for dig, skyldes det, at den nye hybrid-silhuet fra Nike ser ud til et af sine meget ældre nike sko dame blå søskende for inspiration denne gang. Denne Nike Air VaporMax Plus låner inspiration fra Nike Air Max 95 Neon og får et gradient look på den støbte neoprenoverdel, der starter med grå / sølv på tåen og til sidst bliver mørkegrå / sort på anklen / hælen. Treffene fra neon placeres på tåen, tungen og Swoosh på hælen.

En sko, der ser fantastisk ud, skal også føles fantastisk, og Nike Air VaporMax Plus viser dig, hvad nike air vapormax plus neon dæmpning egentlig handler om. Nike Air-teknologien gør det muligt for dine fødder at føle sig støttede uden at veje dig ned. Et smart valg til hverdagsbrug, de holdbare materialer er designet til at holde op mod alt det, dagen bringer dig. Køb et par Air VaporMax Plus til mænd, og nyd den fremragende kvalitet, som Nike kun kan bringe.

Nike vil være velkommen Brandudsalg til forårssæsonen med en kommende "Sunrise" -udgave af deres Air VaporMax Plus-silhuet. Perfekt til de varmere måneder, dette tilbud af Nike Air VaporMax Plus har en gradient neoprenoverdel, der falmer fra hvid til gul til -Orange giver den "Sunrise" -stemning. Gennemsigtige buroverlejringer og VaporMax-sålenhed med lyseblå snørebånd, mellemsål og hæle fuldender designet.

https://www.yeezyudsalg.com/
+0
Page 1