Notify Message
Forums
Page 1
Search
#14897608 Sep 24, 2021 at 09:23 PM
3 PostsDen retro-inspirerede løber, der udgives i en lang række farver i stilarter, har vist sig at være Adidas Sko ekstremt alsidig og på trend i nutidens verden af ​​nostalgisk mode. Begge modeller er konstrueret med en kombination af mesh, læder og ruskind og praler med levende kontrastfarver, da tendenser fortsætter med at gå tilbage mod mere farverige temaer, og for første gang har mærket besluttet at tilføje en attraktiv farveblokerende til mellemsålene for første gang.


Sneakeren kommer i et minimalt Adidas Herre design og har en nøgenfarvet metallisk overdel i kontrast til en bubblegum pink gummisål. Derudover har sneakeren også læderoverlejringer på tværs af overdelen, klædt i samme nuance som den forhøjede mellemsål. Afsluttet med adidas 'signatur Trefoil-logo på hælen samt monokrome snørebånd, er sneakeren ideel, hvis du leder efter en enkel, men iøjnefaldende træner, der kan føjes til din sæsonmæssige rotation.


Som en del af aroundselect serien til kvinder vil Three Stripes udvide sit sortiment med nye farveindstillinger, der inkluderer denne kommende "Ice Mint" -generation. Bygget med en kombination af mesh og blød ruskind med læder, der dækker hælen. Denne udgave har en mintgrøn overdel med volt og lilla accenter oven på en hvid mellemsål og sort ydersål i gummi.


Kvindernes eksklusive sneaker præsenteres Adidas Falcon Hi-Res Yellow/Core Black først i en meshoverdel sammen med orange og lilla ruskindsoverlag på tåen, stænkskærmen og hælen. Blågrønne og gule accenter tilføjer flere farvefarver med en med en hvid mellemsål, der afslutter tingene. Det andet par starter med en lyseblå meshoverdel med lilla og pink ruskindsoverlejringer for at tilføre den feminine appel. Gule detaljer på hælen, en orange tunge, grønne snørebånd og en hvid gummi mellemsål hætte af.


https://www.aroundselect.com/
+0
Page 1